Internationaal begeleide groepsreizen

Begeleiding

Deze groepen worden begeleid door een Engelstalige fietsgids in samenwerking met een lokaal team.

Kleine groepen en groepssamenstelling

Onze internationale groepen gaan door vanaf bestaan gemiddeld uit 10 reizigers.- deelnemers. 
Deze groepen zijn samengesteld uit mensen van over de hele wereld. De voertaal tijdens deze reizen is Engels. Een aangename manier om vrienden te maken wereldwijd!

Éénpersoonskamer

Bij onze groepsreizen is er met uitzondering van Zuid-Afrika, géén toeslag voor reizigers alleen. Wie alleen reist, deelt een kamer met één of twee alleenreizende reisgenoten van hetzelfde geslacht. Wilt u verzekerd zijn van een éénpersoonskamer, kan dit aangevraagd worden mits betaling van de éénpersoonstoeslag.

Volgwagen

Er gaat steeds een volgwagen mee voor de technische assistentie én als bezemwagen voor de vermoeide fietsers. In overleg met de reizigers, staat deze wagen elke 15-20 kilometer te wachten om de fietsers te voorzien van drank en kleine snacks. Deze wagen staat ook in voor het bagagetransport en wordt gebruikt als transfermiddel door de drukkere en minder interessante gebieden.

Vroeg boeken

Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper u vliegt!
FLY and BiKE heeft contracten met de grootste luchtvaartmaatschappijen en zal u graag, in combinatie met de fietsreis, een vluchtvoorstel adviseren.

Aangepaste programma’s of verlengingen

Al onze reizen zijn te combineren en/of te verlengen. Contacteer ons voor de beste prijs. Er bestaan echter evenveel programma’s als er reizigers zijn! Graag helpen we u in het samenstellen van uw droomreis. Stuur een e-mail met uw wensen of maak een afspraak op kantoor. Samen bekijken we dan de voor u meest geschikte bestemming en route.

Optie

U kan geheel vrijblijvend een optie nemen op onze reizen gedurende 10 dagen, tot 6 weken vóór vertrek.

Reservatie

Zowel telefonisch, per e-mail als via onze website kan u een reservatie aanvragen. Wij bezorgen u per kerende een bestelbon samen met een uitnodiging om het voorschot te betalen. Zodra we de betaling van het voorschot hebben ontvangen, en één ondertekend exemplaar van de bestelbon/reiscontract, is de reservatie definitief.

Waar?

Bangkok naar Bangkok

Bangkok naar Chiang Mai

Bangkok naar Khao Lak

Cambodia

Chiang Mai naar Bangkok

Chiang Mai naar Chiang Rai

Costa Rica

Cuba 15 dagen

Ethiopië

Hanoi naar Hanoi

Hue naar Nha Trang

India Kerala

Jordanië

Kenia - Tanzania

Laos

Madagaskar

Marokko

Mekongdelta

Myanmar

Noord Thailand - Noord Laos

Noord Vietnam - Noord Laos

Peru

Saigon naar Hanoi

Sri Lanka

Thailand Cambodia

Turkije Cappadocië 9 dagen

Vietnam Cambodia Thailand

Zuid-Afrika Noord

Zuid-Afrika Zuid