Internationaal begeleide groepsreizen

Begeleiding

Deze groepen worden begeleid door een Engelstalige fietsgids in samenwerking met een lokaal team.

Kleine groepen en groepssamenstelling

Onze internationale groepen gaan door vanaf bestaan gemiddeld uit 10 reizigers.- deelnemers. 
Deze groepen zijn samengesteld uit mensen van over de hele wereld. De voertaal tijdens deze reizen is Engels. Een aangename manier om vrienden te maken wereldwijd!

Éénpersoonskamer

Bij onze groepsreizen is er géén toeslag voor reizigers alleen. Wie alleen reist, deelt een kamer met één of twee alleenreizende reisgenoten van hetzelfde geslacht. Gezien we vaak in kleine plaatsen verblijven kunnen we geen éénpersoonskamer garanderen en is deze steeds op aanvraag.
Indien er geen kamergenoot wordt gevonden rekenen we automatisch de toeslag aan op de factuur.

Volgwagen

Er gaat steeds een volgwagen mee voor de technische assistentie én als bezemwagen voor de vermoeide fietsers. In overleg met de reizigers, staat deze wagen elke 15-20 kilometer te wachten om de fietsers te voorzien van drank en kleine snacks. Deze wagen staat ook in voor het bagagetransport en wordt gebruikt als transfermiddel door de drukkere en minder interessante gebieden.

Vroeg boeken

Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper u vliegt!
FLY and BiKE heeft contracten met de grootste luchtvaartmaatschappijen en zal u graag, in combinatie met de fietsreis, een vluchtvoorstel adviseren.

Aangepaste programma’s of verlengingen

Al onze reizen zijn te combineren en/of te verlengen. Contacteer ons voor de beste prijs. Er bestaan echter evenveel programma’s als er reizigers zijn! Graag helpen we u in het samenstellen van uw droomreis. Stuur een e-mail met uw wensen of maak een afspraak op kantoor. Samen bekijken we dan de voor u meest geschikte bestemming en route.

Optie

U kan geheel vrijblijvend een optie nemen op onze reizen gedurende 10 dagen, tot 6 weken vóór vertrek.

Reservatie

Zowel telefonisch, per e-mail als via onze website kan u een reservatie aanvragen. Wij bezorgen u per kerende een bestelbon samen met een uitnodiging om het voorschot te betalen. Zodra we de betaling van het voorschot hebben ontvangen, en één ondertekend exemplaar van de bestelbon/reiscontract, is de reservatie definitief.

Waar?

Bangkok naar Chiang Mai

Bangkok naar Khao Lak

Chiang Mai naar Bangkok

Cuba

Hue naar Nha Trang

Jordanië

Jordanië sportief

Kenia - Tanzania

Laos

Madagaskar

Marokko

Noord Thailand - Noord Laos

Saigon naar Hanoi

Sri Lanka

Thailand Cambodia

Turkije

Vietnam Cambodia Thailand

Zuid-Afrika Noord

Zuid-Afrika Zuid