Cuba

Hoewel jaarlijks miljoenen mensen Cuba bezoeken, aangetrokken door zijn unieke sfeer en parelwitte stranden, biedt dit Caribische eiland zoveel meer dan de gebruikelijke toeristische attracties. Cuba is een land van levendige kleuren, rijke geschiedenis en hartelijke mensen, wachtend om ontdekt te worden op een manier die het klassieke massatoerisme overstijgt.

Met een aangename temperatuur het hele jaar door en relatief weinig verkeer, vormt Cuba de ideale bestemming voor een fietsavontuur. Fietsen door Cuba betekent reizen langs suikerrietvelden, door koloniale steden en langs rustige kustlijnen. Je ervaart het land van dichtbij en persoonlijk, iets wat je mist wanneer je reist per auto of bus.

FLY and BiKE’s nieuwe fietsroute door Cuba neemt je mee op een reis die het echte Cuba onthult. Van de bruisende straten van Havana tot de serene valleien van Viñales, elke trap op de pedalen brengt je dichter bij de ziel van het eiland. De kleinschalige verblijfplaatsen waar je overnacht bieden een unieke en authentieke Cubaanse ervaring.

In Cuba reis je niet alleen met je fiets, je reist met je hart. Laat je verrassen door de onbekende schoonheden van het eiland en ontdek hoe het ook anders kan. Do it the Cuban way, en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten.

Ontdek al onze reizen naar Cuba

 • Engelstalige groepsreis

  Havana naar Havana

  Cuba

  vanaf 2.720 euro

  15 dagen

  Meer info
 • Nederlandstalige groepsreis

  Havana naar Havana

  Cuba

  vanaf 3.900 euro

  16 dagen

  Meer info
 • Individuele reis

  Havana naar Havana

  Cuba

  vanaf 1.990 euro

  15 dagen

  Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties.