Cambodja

Cambodja, een land met een rijke geschiedenis en een inspirerende veerkracht, biedt een onvergelijkbare fietservaring. Ver verwijderd van de drukte van de standaard toeristische paden, onthult Cambodja een wereld van oude wonderen, ontroerende landschappen en een hartverwarmende cultuur.

De fietsreizen van FLY and BiKE door Cambodja nemen de reiziger mee op een reis door de tijd. Van de majestueuze tempels van Angkor Wat tot de vredige landelijke dorpjes, elke trap op de pedalen brengt je dichter bij de ziel van dit fascinerende land. Het is een plaats waar geschiedenis en moderniteit samenkomen, omarmd door de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Het natuurlijke landschap van Cambodja varieert van dichte jungles tot rustgevende rijstvelden, afgewisseld met traditionele dorpjes en verstilde rivieren. Deze routes bieden niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een kans om diepere inzichten te verkrijgen in de Cambodjaanse cultuur en geschiedenis.

Elke bocht in de weg brengt een nieuwe ontdekking; een lokale markt, een verborgen tempel, of een onverwachte ontmoeting met vriendelijke dorpelingen. Fietsen in Cambodja met FLY and BiKE betekent je onderdompelen in een authentieke en verrijkende ervaring, waarbij je de ware essentie van dit unieke land ontdekt.

Ontdek al onze reizen naar Cambodja

 • Engelstalige groepsreis

  Multi Landen Thailand naar Cambodja

  Multi Landen, Thailand, Cambodja

  vanaf 1.715 euro

  7 dagen

  Meer info
 • Individuele reis

  Multi Landen Thailand naar Cambodja

  Multi Landen, Thailand, Cambodja

  vanaf 1.790 euro

  7 dagen

  Meer info
 • Engelstalige groepsreis

  Multi Landen Vietnam Cambodja Thailand

  Multi Landen, Thailand, Vietnam, Cambodja

  vanaf 3.575 euro

  14 dagen

  Meer info
 • Individuele reis

  Multi Landen Vietnam Cambodja Thailand

  Multi Landen, Vietnam, Cambodja, Thailand

  vanaf 3.275 euro

  14 dagen

  Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties.