Turkije

Merhaba! Welkom in Cappadocië, het hart van centraal Turkije, waar een uniek landschap je wacht. Dit gebied, gevormd door vulkanische activiteit, heeft door de eeuwen heen een transformatie ondergaan die het heeft omgetoverd tot een sprookjeswereld. Hier vind je bizarre rotsformaties, tufsteenkegels, rotskerkjes en ondergrondse steden, allemaal wachtend om ontdekt te worden.

Met FLY and BiKE fiets je door dit adembenemende landschap, over smalle paden die zich een weg banen door verschillende dalen. Elke vallei heeft zijn eigen verhaal en charme, zoals de Love Valley of Liefdesvallei, waar de fallusvormige rotspartijen zorgen voor een speelse knipoog. Het is een ervaring die zowel betoverend als surrealistisch is.

Naast de natuurlijke schoonheid biedt Cappadocië ook een rijke culturele ervaring. Tijdens het fietsen kom je langs grotwoningen die getuigen van een oude manier van leven en zelfs complete ondergrondse steden die duizenden jaren oud zijn. Deze historische plekken bieden een unieke kijk in het verleden van Turkije.

Fietsen in Cappadocië met FLY and BiKE is niet alleen een reis door prachtige landschappen, maar ook een ontdekkingstocht door de tijd. Het is een avontuur dat je meeneemt naar een wereld die zowel oud als tijdloos is, en waar elke bocht in de weg een nieuw wonder onthult.

Ontdek al onze reizen naar Turkijë

 • Engelstalige groepsreis

  Turkije Cappadocia

  Turkije

  vanaf 1.920 euro

  9 dagen

  Meer info
 • Individuele reis

  Turkije Cappadocia

  Turkije

  vanaf 1.720 euro

  9 dagen

  Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties.