Bhutan

Hoog verscholen in de majestueuze Himalaya, tussen India en China, ligt het verborgen koninkrijk van Bhutan – een bestemming die zelfs voor de meest ervaren reizigers als een voorrecht voelt. Dit land, met zijn valleien vol glooiende groene heuvels, sneeuw bedekte bergtoppen en kleurrijke Dzongs, biedt een panorama dat nergens anders op aarde te vinden is.

De schoonheid van Bhutan gaat verder dan alleen het landschap. Het is een plaats waar de eenvoudige, traditionele levenswijze en een serene sfeer het dagelijks leven kleuren. Fietsen door Bhutan met FLY and BiKE betekent onderdompelen in een cultuur waar alles, van het eten tot de architectuur en rituelen, uniek is. Je voelt de diepe verbondenheid van de Bhutanezen met hun land en tradities bij elke trap.

Een bijzonder aspect van Bhutan is de nadruk op het Boeddhisme, dat diep verweven is met het dagelijkse leven. Deze spirituele aanwezigheid draagt bij aan een harmonieuze en vredige sfeer die je overal in het land voelt. Het is een plek waar het Bruto Nationaal Geluk belangrijker is dan het Bruto Nationaal Product – een filosofie die het geluk en welzijn van de inwoners boven alles stelt.

Fietsen in Bhutan is niet alleen een fysieke reis, maar ook een spirituele ontdekkingstocht. Je ervaart de unieke combinatie van adembenemende natuur, rijke cultuur en diepgaande spiritualiteit. Met elke kilometer die je aflegt, ontvouwt zich een nieuwe dimensie van dit wonderlijke land, waardoor je reis naar Bhutan een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Ontdek al onze reizen naar Bhutan

 • Nederlandstalige groepsreis

  Bhutan

  Bhutan

  vanaf 6.330 euro

  13 dagen

  Meer info
 • Individuele reis

  Bhutan

  Bhutan

  vanaf 4.090 euro

  11 dagen

  Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws over onze bestemmingen in jouw mailbox.