Sri Lanka tempel buddhist FLY and BiKE Fietsreizen

Reisformules

FLY and BiKE presenteert drie unieke reisformules, elk ontworpen om aan de verschillende wensen en stijlen van de reizigers te voldoen:

  • Nederlandstalige Groepsreizen: Samen reizen en nieuwe ervaringen delen met een kleine groep Nederlandstalige medereizigers. Deze reizen worden begeleid door ervaren Nederlandstalige reisleiders in samenwerking met een lokaal team. De kleine groepen zorgen voor een persoonlijke touch en bieden een unieke groepsdynamiek.
  • Engelstalige Groepsreizen: Voor zij die de voorkeur geven aan een internationaal gezelschap. Deze groepsreizen, met Engels als voertaal, brengen mensen van over de hele wereld samen en worden begeleid door Engelstalige gidsen. Maak vrienden wereldwijd!
  • Individuele Fietsreizen: Perfect voor zelfstandige fietsers die graag zelf het reisgezelschap én de vertrekdatum bepalen. Deze reizen bieden vrijheid en flexibiliteit, met ondersteuning van een lokale fietsgids én volgwagen.

Elke formule van FLY and BiKE wordt zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke reiservaring te bieden, ongeacht de voorkeur of stijl van de reiziger.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties.