Nederlandstalige begeleide groepsreizen

Begeleiding

De reizen worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige reisbegeleider, in samenwerking met plaatselijke gidsen.
De Nederlandstalige begeleiders staan in voor het goede verloop van de reis en regelen al de praktische zaken ter plaatse. Zij zorgen voor een fijne groepsdynamiek in samenwerking met de plaatselijke medewerkers. Het zijn geen gidsen maar ze vertalen waar nodig en delen met u graag de vele ervaringen die ze hebben in het betrokken land.

Kleine groepen

Onze groepen bestaan gemiddeld uit 10 reizigers. We houden het groepsaantal bewust klein om de invloed op de omgeving zo minimaal mogelijk te houden.
Deze kleine groepen zijn hoofdzakelijk samengesteld uit Vlamingen en Nederlanders

Éénpersoonskamer

Bij onze Nederlandstalig begeleide groepsreizen is er géén verplichte toeslag voor alleenreizenden. Wie alleen reist, deelt een kamer met één of twee alleenreizende reisgenoten van hetzelfde geslacht.
Wilt u verzekerd zijn van een éénpersoonskamer, kan dit aangevraagd worden mits betaling van de éénpersoonstoeslag.
Is er bij het afsluiten van de groep geen persoon om de kamer te delen, dan zijn we verplicht de toeslag aan te rekenen.

Volgwagen

Er gaat steeds een volgwagen mee voor de technische assistentie én als bezemwagen. Afhankelijk van de groep, staat deze wagen elke 15-20 kilometer te wachten om de reizigers te voorzien van drank en kleine snacks. Indien u voldoende heeft gefietst kan u in de volgwagen stappen. Deze wagen staat ook in voor het bagagetransport en dient als transferwagen voor de minder interessante gebieden.

Vertrekvergadering

Een paar weken vóór vertrek organiseren we voor de Nederlandstalige groepen een vertrekvergadering waar u de laatste informatie ontvangt en kan kennismaken met uw medereizigers.

Aangepaste programma’s of verlengingen

Al onze reizen zijn te combineren en/of te verlengen. Contacteer ons voor de beste prijs. Er zijn echter evenveel programma’s als er reizigers zijn! Graag helpen we u in het samenstellen van uw droomreis. Stuur een e-mail met uw wensen of maak een afspraak op kantoor. Samen bekijken we dan de voor u beste reis en route.

Optie

U kan geheel vrijblijvend een optie nemen op onze reizen gedurende 10 dagen, tot 6 weken vóór vertrek.

Reservatie

Zowel telefonisch, per e-mail als via onze website kan u een reservatie aanvragen. Wij bezorgen u per kerende een bestelbon samen met een uitnodiging om het voorschot te betalen. Zodra we de betaling van het voorschot hebben ontvangen, en één ondertekend exemplaar van de bestelbon/reiscontract, is de reservatie definitief.

Waar?

Zie hieronder. Suggesties? Laat het ons gerust weten!

Cuba

India Rajasthan

Jordanië

Mexico volledig NL

Mongolië