Individueel begeleide reizen

Begeleiding

Ook bij de individuele reizen wordt u begeleid door een persoonlijke fietsgids. Zij kennen de kleine, verkeersarme wegen, spreken de lokale taal en dragen bij tot uw comfort. Zij zijn hét contactmiddel met de plaatselijke bevolking. Als u zonder begeleider reist, is het vaak moeilijk de mooiste fietswegen te vinden aangezien de plaatselijke bevolking niet steeds de Engelse taal machtig is en zij vaak ook niet gewend zijn op onze wegenkaarten te kijken.
FLY and BiKE wenst niet te werken met uitgeschreven routeboekjes, aangezien dit de flexibiliteit van de reis voor een groot stuk aan banden legt. Samen met de lokale gids kan u het land intenser beleven.

Volgwagen

Ook bij de individuele reizen gaat er steeds een volgwagen mee. Deze wagen vervoert de bagage, overbrugt samen met u de langere afstanden en zorgt voor assistentie onderweg.

Dagelijkse vertrekken

Bij de meeste van onze individuele bestemmingen kan u dagelijks vertrekken.

Stel zelf uw groepje samen

Stel zelf uw groepje samen en profiteer op die manier van de gereduceerde tarieven, op de vertrekdatum die u verkiest!

Vroeg boeken

Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper u vliegt!
FLY and BiKE heeft contracten met de grootste luchtvaartmaatschappijen en zal u graag, in combinatie met de fietsreis, een vluchtvoorstel adviseren.

Aangepaste programma’s of verlengingen

Al onze reizen zijn te combineren en/of te verlengen. Contacteer ons voor de beste prijs. Er bestaan echter evenveel programma’s als er reizigers zijn! Graag helpen we u in het samenstellen van uw droomreis. Stuur een e-mail met uw wensen of maak een afspraak op kantoor. Samen bekijken we dan de voor u meest geschikte bestemming en route.

Alleenreizenden

Vaak krijgen we de vraag, ik ben alleenreizende en wil graag inschrijven voor een reis waar niet alleen koppels voor ingeschreven zijn. Contacteer ons gerust, we bekijken samen met u de mogelijkheden om aan te sluiten bij een reisgezelschap.

Reservatie

Zowel telefonisch, per e-mail als via onze website kan u een reservatie aanvragen. Wij bezorgen u per kerende een bestelbon samen met een uitnodiging om het voorschot te betalen. Zodra we de betaling van het voorschot hebben ontvangen, en één ondertekend exemplaar van de bestelbon/reiscontract, is de reservatie definitief.

Waar?

Bangkok naar Bangkok

Bangkok naar Khao Lak

Bhutan

Chiang Mai naar Bangkok

Chiang Mai naar Chiang Rai

Cuba

Hue naar Nha Trang

India Rajasthan

Indonesië

Laos

Marokko

Mekongdelta

Mexico Chiapas ind

Mexico Oaxaca ind

Mongolië

Noord Thailand - Noord Laos

Sri Lanka

Thailand Cambodia

Turkije

Vietnam Cambodia Thailand