Mexico

Hoe verrassend afwisselend kan een land zijn? In Mexico vind je het antwoord. Met een spectaculair gevarieerd landschap dat reikt van uitgestrekte bossen tot cactuswoestijnen, van felblauwe meren tot klaterende watervallen, is elke fietsdag een nieuw avontuur. Dit is een land waar natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom hand in hand gaan.

De ware ziel van Mexico wordt echter gevormd door zijn inwoners. Met een sterke en fascinerende Indiaanse cultuur, die zowel vreemd als vertrouwd aanvoelt, opent elke ontmoeting een venster naar een rijk en divers cultureel erfgoed. Door te logeren in de projecten van het ecoturismo met FLY and BiKE, draag je bij aan het behoud van de authenticiteit en het unieke karakter van dit prachtige land.

Met FLY and BiKE ontdek je het niet-toeristische Mexico. Je reist door gemeenschappen en landschappen die nog niet zijn aangeraakt door de massa. En dan is er de Mexicaanse keuken – een feest van smaken en aroma’s die elke maaltijd omtovert tot een culinair avontuur. Van verse taco’s tot rijke mole, de Mexicaanse keuken alleen al is een reden om te reizen.

Mexico met FLY and BiKE betekent het ontdekken van een land vol contrasten, kleuren, en onvergetelijke ervaringen. Que padre!

 

Ontdek al onze reizen naar Mexico

  • Nederlandstalige groepsreis

    Mexico

    Mexico

    vanaf 5.520 euro

    18 dagen

    Meer info
  • Oaxaca Reis naar Mexico met FLy and BiKE

    Individuele reis

    Mexico Chiapas

    Mexico

    vanaf 1.840 euro

    10 dagen

    Meer info
  • Individuele reis

    Mexico Oaxaca

    Mexico

    vanaf 1.325 euro

    6 dagen

    Meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws van onze bestemmingen in je mailbox en ontdek als eerste onze promoties.