Combi reizen

Je hebt zin in een actieve vakantie, maar je wil niet alleen maar fietsen, je wil afwisseling, je wil meer. Wij stellen voor jou een combinatiereis voor van verschillende activiteiten gaande van fietsen, wandelen, rondrijden per wagen, raften, ballonvaren… Dit is dé formule om ieder zijn favoriete vakantie te laten beleven. Dit is dé formule om samen met je lief, je gezin, je vrienden een droomreis te beleven.
We werken op de meeste van onze bestemmingen sinds meer dan 15 jaar met dezelfde plaatselijke collega’s. Samen met hen werken we korte fietsprogramma’s uit in combinatie met een rondreis per wagen, al dan niet mét chauffeur.

Met de wind als je metgezel en de zon als je gids, omarm je het avontuur. Elke draai van je pedalen zal je dichter bij de betoverende landschappen brengen, zal je leiden naar de zalig rustige landwegen waar nieuwe ontmoetingen met fascinerende culturen wachten om ontdekt te worden. Je hebt zin in een actieve vakantie, maar je wil niet alleen maar fietsen, je wil afwisseling, je wil meer. Wij stellen voor jou een combinatiereis voor van verschillende activiteiten gaande van fietsen, wandelen, rondrijden per wagen, raften, ballonvaren… Dit is dé formule om ieder zijn favoriete vakantie te laten beleven. Dit is dé formule om samen met je lief, je gezin, je vrienden een droomreis te beleven.

Wat te denken van een week fietsen door Chiapas, de meest raadselachtige en fascinerende staat van Mexico en vervolgens een week rond te toeren met een huurwagen over het schiereiland Yucatan, beroemd om zijn witte zandstranden en archeologische vindplaatsen van de Maya’s? Eindigen kan je bv op het paradijselijke Isla Blanca…

Een week fietsen door de weelderige natuur van het Westen van Cuba, inclusief een bezoek aan het ecologisch project Las Terrazas, een tabaksplantage en langs de donkergroen mogotes in de buurt van Viñales. Het tweede deel van de reis doen we met de wagen en rijden naar Varkensbaai, Cienfuegos, de historische stad Santa Clara en het werelderfgoed van Trinidad.

Een week fietsen door het unieke Rajasthan en vervolgens een week mét chauffeur verder rijden van hoogtepunt naar hoogtepunt eventueel met verlenging in Varanasi…

Dit kan in Cuba, Mexico, Zuid-Afrika, Bhutan, India, Indonesië, Laos, Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Jordanië.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Contacteer ons!