Kris in Rajasthan 2023

Het is enkel dankzij de vele trouwe reizigers dat we onze organisatie jaar na jaar kunnen uitbreiden.
Bij deze willen we jullie allen oprecht danken voor de jaren trouw aan FLY and BiKE.

DIKKE MERCI!

Deze maand stellen we graag Kris voor.

Hoi hoi, ik ben Kris, 65 jaar en fietsfan!

Steeds is het een plezier een reisdroom samen met Kris te bespreken en nog groter is het plezier haar te mogen verwelkomen in één van ONZE groepen. Naast een zéér goed amateurfotograaf is Kris vooral heel fijn gezelschap met een groot relativeringsgevoel maar vooral een heerlijk gevoel voor humor.

Waar ben je al geweest met FLY and BiKE?

In 2012 reisde ik voor de eerste keer mee met FLY and BiKE. Het werd een heerlijke kennismaking met Myanmar en het gezelschap was top!
Sedert toen heb ik al wat fietsreizen op mijn actief,. Kenia/Tanzania, Ethiopië, Mongolië, Madagaskar, Peru , Jordanië en Indië ,allemaal prachtige reizen.

Welke bestemming springt eruit?

Myanmar blijft voor mij het land met prachtige natuur, de vele boeddhabeelden in het landschap, lieve rustige mensen, misschien ook de eenvoud.

Leuke anekdote, bijzondere herinnering?

Er zijn op elke reis hilarische momenten maar in Kenia was het wel speciaal. We sliepen in tenten op een camping. Het sanitair was een boom met tak en emmer. Dat was de douche. Toen ik net goed ingezeept was, was het water op…Daar stond ik, met een mini handdoek. De Masia -man die het water kwam bijvullen, zei dat hij niet zou kijken. Ik hoorde mijn medereizigers gieren van het lachten. Nadien heeft de man mij toch voorgesteld aan zijn vrouw… kwestie van het vertrouwen te behouden? !

Waar wil je nog gaan fietsen?

Costa Rica trekt mij aan owv de vogels.