Thailand

11 dagen
-
Bangkok naar Khao Lak

Houdt u van zon, zee en strand maar reist u ook graag actief, dan is deze reis de geknipte formule voor u. De nadruk van deze reis ligt op de geschiedenis en de cultuur van Thailand, het prachtige landschap maar toch bovenal de adembenemende kustlijn. Fietsen is een schitterende manier om een strandvakantie actief te beleven! Tijdens deze reis verkent u stranden onbereikbaar per toeristisch vervoer. U voelt zich regelmatig als Robinson op een onbewoond eiland.

We starten in de hoofdstad Bangkok en bezoeken eerst de drijvende markt van Damnoen Saduak. Na een tochtje per boot gaat het door de prachtige landschappen naar het zuiden. We fietsen door de natuurparken, stoppen aan verschillende mooie en afgelegen stranden en bezoeken onderweg ook een aantal fraaie tempels. Deze prachtige reis eindigt aan een strandhotel in Khao Lak.

We fietsen 335 kilometer in 10 fietsdagen en verkennen stranden, watervallen, oerwouden en vissersdorpjes, waar we overnachten aan prachtige stranden. Er is voldoende tijd ook te genieten van activiteiten naast de fiets. We plannen boottochten, trachten dieren te spotten in het wild, volgen een Thaïse kookles, kunnen wijn proeven en verkennen verschillende eilanden.

Image