Laos

8 dagen
-
Ubon Ratchatani naar Ubon Ratchatani

Laat u verleiden door de uiterst vriendelijke bevolking, het dichtbegroeide Bolaven Plateau met zijn magische watervallen, het rivierleven én de overweldigende natuur. De afwisseling van landschappen is op deze 8 daagse ongekend. Laos straalt een warme rust uit, waar u op de fiets zeker van zal genieten!

Deze fietsreis neemt u mee door de zuidelijke laaglanden van Pakse, kortbij de Cambodjaanse grens voordat we naar het noorden en vervolgens naar het oosten gaan naar de vruchtbare gebieden van het koffie rijke Bolaven-plateau. De natuur is erg mooi en de kans om de zeldzame Irrawaddy-dolfijnen te spotten maakt deze reis bijzonder.

De landschappen zijn zeer afwisselend. Het gaat van droog struikgewas naar oerwoud tot weelderig groene valleien. Het uitzicht op sommige plaatsen waar we verblijven is adembenemend en dit gecombineerd met de steeds wisselende omgeving maakt de reis tot een absolute aanrader voor de natuurliefhebbers. Behalve fietsen, nemen we ook de tijd om de 5e-eeuwse tempels van Wat Phu te bekijken, bezoeken we een aantal prachtige watervallen en brengen ook een bezoek aan een van de best koffie-groeiende gebieden ter wereld.

Image