Costa Rica

12 dagen
-
San José naar San José

Costa Rica, dé natuurbeleving! Een droom voor elke fietser en natuurliefhebber, met zijn prachtige vulkanen, weelderige bossen, wilde rivieren, verlaten stranden en een ongelooflijke biodiversiteit. Onze fietsroute maakt gebruik van secundaire, verkeersarme wegen door het minder bezochte agrarische deel, met de vulkanen als thema. Het tweede deel van de reis gaat langs de adembenemende stranden van de Stille Oceaan.

Na aankomst in de hoofdstad van San José, gaan we naar het gebied van de iconische Arenal-vulkaan, waar ons fietsavontuur begint. We volgen de keten van vulkanen in het noorden van het land. We fietsen langs de uitlopers van de Tenorio, de Miravalles en Rincón de la Vieja vulkanen voor we dit tropische gebied verlaten en afzakken naar het zuiden.

De laatste vier dagen van de reis fietsen we naar de kust om te genieten van enkele prachtige kustwegen van Samara naar Malpais.

We brengen ook een bezoek aan het schitterende schiereiland Nicoya voor we zowel per ferry als volgwagen de cirkel rond maken terug naar San José.

Image