Erg toegankelijke fietstocht en toch bezoekt u heel wat bezienswaardigheden van Centraal Thailand. Een aantrekkelijke aanvulling op een klassieke strandvakantie…

Internationale groepsreis - 4 dagen

Dag 1 
’s Ochtends rijden we met de volgwagen naar Damnoen Saduak, de grootste drijvende markt van Thailand. Na een uitgebreid bezoek plaatsen we de fietsen op een ‘longtail’ boot en varen naar Wat Amphawan Chetiyaram tempel, waar de fietstocht start. We fietsen door een prachtig decor van kokospalmen, Aloë Vera planten en fruitgaarden. In de late namiddag nemen we de volgwagen naar Kanchanaburi.
 32 km   

Dag 2 
Bezoek aan de beruchte ‘Bridge over River Kwai’, het kerkhof en het Oorlogsmuseum. We nemen de trein over de brug en rijden naar de grotten van Kraset. Na de lunch fietsen we langs uitgestrekte teakplantages en kleine dorpjes naar de historische site van Prasat Muang Sing die we uitgebreid verkennen per fiets. In de vooravond nemen we de volgwagen naar het hotel aan de rivier.
 30 km 

Dag 3 
Na het ontbijt fietsen we langs kleine landweggetjes over een houten hangbrug naar de watervallen van Sai Yok Noi. De liefhebbers kunnen vóór het middagmaal nog een duik nemen in het koele water. In de namiddag rijden we zowel per fiets als per volgwagen via Suphanburi naar Ayutthaya, de oude hoofdstad van Siam.
 30 km 

Dag 4 
Bij zonsopgang bezoeken we de markt en kopen vers voedsel om te doneren aan de ‘bedelende’ monniken. Uitgebreid bezoek per fiets aan de stad en de verschillende tempels. In de namiddag fietsen we via de Chao Praya rivier naar een voormalig zomerpaleis van koning Chulalongkorn. ’s Avonds transfer terug naar Bangkok.
 28 km