Over ons

Het zaadje van FLY and BiKE is ongeveer 16 jaar geleden gezaaid op een overvolle taxi-brousse in het prachtige binnenland van Madagascar.
Nadat ik letterlijk uren had zitten bakken op de middelste bank van een te kleine minibus, plaatste een lieve lokale dame haar kleine prinses, uit plaatsgebrek, op mijn schoot. Reeds kort na vertrek werd dit arme schaap ziek en voelde ik het meisje haar half verteerde ontbijt passeren langs mijn benen. Dit was ongeveer de druppel die me deed besluiten in de toekomst de wereld verder te verkennen per fiets en me niet langer te verplaatsen op het vaak overvolle lokale transport.

 

13 jaar geleden heb ik, Ilse Michielsen FLY and BiKE opgericht. Begonnen als een bescheiden éénmanszaak, zijn we nu uitgegroeid tot een gezonde bvba.
We voelen vooral de nood, de logistieke vragen van de reizigers over te nemen en ervoor te zorgen dat men zich geen zorgen hoeft te maken over een goede huurfiets, mooie routes, bagagetransport, fijne hotels en uiteraard ook lekker eten.

Anno 2017 bieden we een 17 tal bestemmingen aan, gespreid over een 45 tal reizen!

Laat u verleiden tot een fietsreis buiten Europa.